Ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Thaao Penghlis, κυρίως γνωστός για τους ρόλους του στις σαπουνόπερες “General Hospital” και “Days of Our Lives,” ετοιμάζεται να εκδώσει στις 15 Ιουλίου το βιβλίο του, στο οποίο καταγράφει τα απομνημονεύματά και τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες. Το βιβλίο τιτλοφορείται “Places: The Journey of My Days, My Lives.”
Είναι μια κατάδυση στην κληρονομιά των δύο πολιτισμών με λίγη γεύση από Hollywood και μοναδικά ταξίδια σε μέρη που λίγοι έχουν τολμήσει να επισκεφτούν. Ο Thaao Penghlis γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από Έλληνες γονείς και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη μετά το λύκειο. Εκεί ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής με τον Milton Katselas. Επεδίωξε να κάνει καριέρα ως ηθοποιός για να χρηματοδοτήσει ακόρεστη επιθυμία του για πνευματικές και εξωτικές περιπλανήσεις και έγινε ένας από τους πιο σταθερούς τηλεοπτικούς χαρακτήρες στην σειρά “Days of Our Lives.”
Ο Έλληνας πρόξενος στο Los Angeles μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Thaao Penghlis λέγοντας ότι «συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία τριών κόσμων: Η ελληνική του καταγωγή του έδωσε το πνευματικότητα του Οδυσσέα και την σοφία να απολαμβάνει το ταξίδι του. Το γεγονός ότι μεγάλωσε στην Αυστραλία τον προίκισε με μια βαθιά φιλοσοφημένη αίσθηση του χιούμορ ενώ τα όσα έζησε στην ως ηθοποιός στις Η.Π.Α και ιδιαίτερα στο Los Angeles τον οδήγησαν σε μια εκπληκτική καριέρα και του έδωσαν την δυνατότητα να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και την απαιτητική τέχνη της ηθοποιίας. Το βιβλίο του είναι τόσο συναρπαστικό όσο και η ζωή του και αφήνει τον αναγνώστη με ένα θετικό συναίσθημα ότι ο καθένας μπορεί να καταφέρει πολλά όταν ακολουθεί τα όνειρά του.»
Στις 20 Ιουλίου ο Thaao Penghlis θα υπογράψει βιβλία του στο κατάστημα Diesel, στην Santa Monica, California.

greekreporter.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook