Την «πλήρωσε» για… όλους τους προηγούμενους ο διαρρήκτης που προσπάθησε να εισβάλει σε ένα σπίτι στο Βόλο! Ο ιδιοκτήτης, που έπεφτε για τρίτη φορά θύμα διάρρηξης, τον έκανε… τουλούμι στο ξύλο πριν τον αφήσει να φύγει επειδή τον… λυπήθηκε!
Ο 55χρονος πετάχτηκε από τον ύπνο του από ένα θόρυβο και αντιλήφθηκε ότι κάποιος βρισκόταν στο σπίτι. Όμως, ήταν αποφασισμένος να μην την πάθει για τρίτη φορά και, χωρίς δισταγμό, όρμησε κατά πάνω του χτυπώντας τον όπου έβρισκε και σπρώχνοντάς τον στην έξοδο! Οι κραυγές πόνου του άγνωστου εισβολέα, που ήταν περίπου 35 χρόνων και μάλλον υπό την επήρεια ναρκωτικών, σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.
Όμως, αν και ο έξαλλος ιδιοκτήτης τον έδιωχνε απειλώντας να πάρει την καραμπίνα του, ο διαρρήκτης δεν το έβαζε κάτω! Πήγε κουτσαίνοντας σε ένα ποδήλατο και επέστρεψε κρατώντας μια αλυσίδα και ένα λοστό με τα οποία κινήθηκε απειλητικά εναντίον του 55χρονου. Όταν, όμως, άκουσε τους γείτονες να καλούν την Αστυνομία, φαίνεται πως… μετάνιωσε και έφυγε με το ποδήλατο, γλιτώνοντας τουλάχιστον τη σύλληψη! Άφησε, όμως, πίσω του την αλυσίδα με τα αποτυπώματά του που εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook