(τελευταία ενημέρωση 23.21)
Eπεισόδια στο Λιμάνι του Ηρακλείου με υβριστικά συνθήματα και γιουχαίσματα οπαδών του ΟΦΗ κατα του Προϊστάμενου Εισαγγελείας κ.Νίκου Μαρκάκη, μετά από πρότασή του για απομάκρυνσή τους από τον χώρο.

Όλα τα πλοία που πρέπει να αποπλεύσουν ή να καταπλεύσουν είναι δεμένα με τους καταπέλτες ανεβασμένους, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές τουριστών που βρίσκονται στο πλοίο Seajet από Σαντορίνη, απαθανατίζοντας τα γεγονότα στο Λιμάνι με κάμερες και φωτογραφίες, παρακολουθώντας εμβρόντητοι τα γεγονότα που διαδραματίζονται μπροστά τους.

Θυμίζουμε ότι στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έφτασε πριν λίγο ο Προϊστάμενος Εισαγγελείας κ.Νίκος Μαρκάκης προκειμένου να αποφασίσει για το ποια θα είναι η περαιτέρω στάση της Αστυνομίας και των Λιμενικών Αρχών ως προς τον αποκλεισμό του λιμανιού από οπαδούς του ΟΦΗ.

Νωρίτερα ένταση επικράτησε στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς περισσότεροι από 2000 οπαδοί του ΟΦΗ έσπασαν το λουκέτο της πόρτας της εισόδου στο λιμάνι και εισέβαλαν στο χώρο του λιμανιού ενώ άναψαν και φωτιά σε κάδο απορριμμάτων. Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται  οι Αστυνομικές αρχές με τις Αστυνομικές Δυνάμεις να έχουν ενισχυθεί και από δυνάμεις του Ρεθύμνου και του Λασιθίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook