Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική κοινή γνώμη από την είδηση ότι ένα 16χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού και το μαρτύριό της έγινε viral μέσω του διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν η Τζέιντα αποφάσισε να πάει σε ένα πάρτι μαζί με μια φίλη της. Όλα κυλούσαν κανονικά και τίποτα δεν την υποψίασε πως ένα απλό εφηβικό πάρτι θα γινόταν ο εφιάλτης της.

\"biasmos1.jpg\"

Το νεαρό κορίτσι γνώρισε εκεί ένα αγόρι, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα της έριξε κάποια ναρκωτική ουσία στο ποτό της με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Εκείνος την βίασε και ανέβασε τις φωτογραφίες μετά την αρρωστημένη πράξη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεφτιλίζοντάς την παντού.

\"biasmos2.jpg\"

Όταν η Τζέιντα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

\"biasmos3.jpg\"

Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια αρρωστημένα μυαλά τρόλαραν τον βιασμό της 16χρονης και τόλμησαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες, στις οποίες την κοροϊδεύουν, αναπαριστώντας τον τρόπο που κείτονταν στο πάτωμα μετά τον βιασμό της.

\"biasmos4.jpg\"

Φυσικά η οικογένειά της θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων παίζουν με τον πόνο της μικρής, ενώ η ίδια δέχεται ειδική ψυχολογική στήριξη για να αντιμετωπίσει όσα της έχουν συμβεί.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook