Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Λουκίνας, μετά από μία πολύ καλή σεζόν που είχε με τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά.
Ο \”Λούκι\”, που ανακοινώθηκε επίσημα από τον \”γηραιό\”, στην προσωπική του σελίδα στο facebook γράφει τις δικές του ευχαριστίες προς τον Α.Ο. Χανιά.

Στον Ηρακλή θα βρει συμπαίκτη τον Γιώργο Σμίλτο, με τον οποίο βρέθηκαν αντίπαλοι σε φιλικό Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός στις 4 Απριλίου (φωτ.).

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Παίκτης του Ηρακλή είναι πλέον ο Γιάννης Λουκίνας ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Λουκίνας έχει γεννηθεί στις 20-09-1991 και μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στα Χανιά. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε τα εξής: \”Θέλω να ευχαριστήσω όλους του ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν σ\’ αυτό τον τεράστιο σύλλογο. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω που ήρθα και τι πρέπει να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου και εύχομαι να έχουμε υγεία για να φτάσουμε τον Ηρακλή ξανά εκεί που του αξίζει να βρίσκεται\”.»

Το \”αντίο\” σε ΑΟΧ:
«Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και ερωτηματικά, παιχνίδι με το παιχνίδι όμως αλλάξαμε τους στόχους φτάνοντας μια ανάσα από το όνειρο.. Νιώθω τυχερός που ήμουν σ\’ αυτήν την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σεροπιάν αλλά και τους ανθρώπους της παλιάς διοίκησης που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον ΑΟΧ.. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου και φυσικά τον κύριο Νίκο Κατσιγιάννη για την στήριξη του και την πρόταση να παραμείνω στην ομάδα.. Τους 10 μήνες που ήμουν στα Χανιά έκανα μόνο φίλους και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω.. »

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook