Ένα φαρμακείο επί της οδού Κυδωνίας και δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ επί της οδού Αποκορώνου \”έπεσαν θύματα\” διαρρήκτη (αυτό δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία ότι ήταν ένας), τα ξημερώματα στα Χανιά.


Τις διαρρήξεις διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες το πρωί, όταν πήγαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.


Στο φαρμακείο, που βρίσκεται επί της οδού Κυδωνίας, ο δράστης παραβίασε την πόρτα κόβοντας τον ομφαλό με τροχό, μπήκε μέσα και άρπαξε ότι χρήματα βρήκε στην ταμειακή μηχανή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του
Flashnews δεν πήρε κάτι άλλο.

\"\"

\"\"


Στη συνέχεια ανηφόρισε την Αποκορώνου και σταμάτησε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου με ψυκτικό υγρό πάγωσε τον ομφαλό της κλειδαριάς τον έσπασε και άνοιξε την πόρτα.


Πήρε περίπου 400 ευρώ σε ψιλά από το ταμείο και δελτία ξυστό αξίας γύρω στα 600 ευρώ.

\"\"

\"\"


Ο δράστης δεν σταμάτησε ούτε εδώ… συνέχισε τη βραδινή του \”βόλτα\” και λίγο πιο πάνω στην Αποκορώνου, σταμάτησε σε ένα ακόμη πρακτορείο ΟΠΑΠ.

\"\"


Προσπάθησε και σε αυτή την περίπτωση να παραβιάσει την κλειδαριά όμως δεν τα κατάφερε ή δεν πρόλαβε, οπότε και αποχώρησε άπραγος…

\"\"

\"\"
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μας δείχνει την κλειδαριά που δεν κατάφερε να παραβιάσει ο δράστης. \”Φαινόμενο συχνό οι διαρρήξεις\”, μας είπε… \”επιλαμβάνεται η αστυνομία όπως μπορεί και μετά ξανά τα ίδια\”, συμπλήρωσε με παράπονο…


H Αστυνομία πάντως έχει στη διάθεσή της εικόνες με το δράστη, αφού στα καταστήματα που \”κτύπησε\” μπορεί να μην υπήρχε κάμερα, διέθεταν όμως κάποια διπλανά και ως εκ τούτου το έργο της ασφάλειας, που προς το παρόν έχει συλλέξει αποτυπώματα, γίνεται πιο εύκολο.


Ρεπορτάζ – φωτογραφίες /Σταύρος Ζουλάκης
Επιμέλεια- Ναπολέων Σαραντίδης

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook