Μήνυση κατά τoυ βρετανικού tabloid Daily Mail υπέβαλε η ηθοποιός Angelina Jolie, έπειτα από τη δημοσίευση του βίντεο που την απεικονίζει υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών να συνομιλεί με τον πατέρα της στο τηλέφωνο.  

Το οπτικοακουστικό υλικό ανήκει και είχε τραβηχτεί από τον Franklin Meyer, τον άντρα που λέγεται πως προμήθευε με ναρκωτικά την ηθοποιό τη δεκαετία του \’90.

Ο Meyer έχει ισχυριστεί πως εκείνη την περίοδο την προμήθευε με ηρωίνη και κοκαΐνη έως και τρεις φορές την εβδομάδα και σε μια από τις επισκέψεις του στο σπίτι της την είχε καταγράψει. 

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ανέφερε πως η η διαρροή του βίντεο είναι μια απαίσια καταπάτηση της ιδιωτικής της ζωής και είναι αποφασισμένη να λύσει το ζήτημα μέσω δικαιοσύνης.    

Την Παρασκευή η εφημερίδα Daily Mail είχε αφαιρέσει το υλικό από την ιστοσελίδα της. Λίγα 24ωρα πριν η ιστορία είχε επαναληφθεί με τον ηθοποιό George Clooney να την κατηγορεί για ανευθυνότητα και υποκίνηση θρησκευτικής βίας.  

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο αναφερόταν στη σχέση του με τη Λιβανέζα δικηγόρο Amal Alamuddin αλλά και την δυσαρεστημένη πεθερά του.

Και σε αυτή την περίπτωση η Daily Mail αφαίρεσε το θέμα στο οποίο αναφερόταν πως η μέλλουσα πεθερά του διαφωνεί με τον γάμο τους.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook