Ο Γιώργος Γκερεδάκης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο : \”Έχει αντρειά και έρωντα η κρητική αγκάλη\”, το Σάββατο 19 Ιουλίου, ώρα έναρξης 21:30, στο Ανοικτό Θέατρο \”Πύλη Βηθλεέμ\”

Την παράσταση θα πλαισιώσει η 20μελής ομάδα του Tμήματος Mουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Μουσικό Πολύτροπο» με το Μουσικοθεατρικό Δρώμενο «Τραγούδια της Ξενιτιάς».

Μια πλούσια βραδυά με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική, καθώς και θεατρικό δρώμενο.

Μουσική με νέα τραγούδια από τον τραγουδοποιό συντοπίτη μας Γιώργο Γκερεδάκη, εμπνευσμένη απο την πόλη του Ηρακλείου, απο το τρίτο προσωπικό του cd που έχει τίτλο«Η Κρητική Αγκάλη», που παρουσιάζεταi την ιδια βραδυά .
Το «Μουσικό Πολύτροπο» του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι ένα μουσικοθεατρικό σχήμα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που συντονίζει ο καθηγητής τους και μουσικός Γιάννης Καϊμάκης. Θα παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε δημοτικά τραγούδια της ξενιτιάς.

Η βραδιά θα κλείσει με κρητικά τραγούδια από τον βάρδο της Κρητικής Μουσικής, λυράρη και τραγουδιστή, Αλέκο Πολυχρονάκη.

Είσοδος : 5 €

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook