Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Αθήνα.

Οι πολίστες των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη επικράτησαν με σκορ 13-8 του Ολυμπιακού και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν το Παλαιό Φάληρο.

Η επίσημη ενημέρωση:

Στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου αλλά και της πρόκρισης στο μεγάλο τελικό βρίσκεται η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία κατάφερε να σφραγίσει την πρόκρισή της για τα ημιτελικά, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αθήνα.

Οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα και του Γιάννη Ζαγουράκη επικράτησαν του Ολυμπιακού, στο κρίσιμο παιχνίδι που θα έκρινε την πρόκριση για τους \”4\” με σκορ 13-8 κι έτσι στις 8 το απόγευμα (του Σαββάτου, 12/7) θα αντιμετωπίσουν το Παλαιό Φάληρο στον ένα εκ των δύο ημιτελικών.


Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι, θα παίξουν η Βουλιαγμένη με τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά λοιπόν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο εφηβικό πρωτάθλημα πόλο είναι τα εξής  

Σάββατο (12/7)                    

19:30 Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός   

20:00 Π. Φάληρο-Ν.Ο. Χανίων


Το πρόγραμμα της Κυριακής (13/7)

18:30 Μικρός τελικός (3η-4η θέση)

19:30 Τελικός (1η-2η θέση)


Ο Ν.Ο. Χανίων ολοκλήρωσε την παρουσία του στην φάση των ομίλων με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, καθώς στο τελευταίο ματς έχασε, χωρίς σοβαρές συνέπειες, από το Ν.Ο. Ρεθύμνου με σκορ 8-7.


4η Αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων-Ολυμπιακός 13-8

Τα 8λεπτα: 5-2, 2-1, 2-3, 4-2


Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Χατζηιωάννου, Κοκονάς 1, Μανιουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πελέσης 1, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης Αντ. Εμμαν. 1, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ., Παπασηφάκης 5, Σολογάνης 3, Σκουμπάκης 2, Μαρκουλάκης, Μυγιάκης, Αποστολάκης.


5η Αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Χανίων 8-7

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 2-2, 2-2


Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Χατζηιωάννου, Κοκονάς 2, Μανιουδάκης 1, Παπαμανωλιουδάκης, Πελέσης, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης Αντ. Εμμαν. 1, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ., Παπασηφάκης, Σολογάνης, Σκουμπάκης 1, Μαρκουλάκης, Μυγιάκης, Αποστολάκης 1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook