Αυτές οι εικόνες αποδεικνύουν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες φέρνουν στο μυαλό τους κάτι εντελώς διαφορετικό στο άκουσμα της φράσης : «Το τέλειο γυναικείου εσώρουχο».

Οι άνδρες φαντάζονται μικροσκοπικά εσώρουχα στα χρώματα της φωτιάς, ζαρτιέρες και καλτσοδέτες και οι γυναίκες άνετα σλιπ και σουτιέν, ιδανικά στις λευκές αποχρώσεις. Ουδεμία σχέση δηλαδή!

\"\"

Οι εικόνες προέκυψαν από μία έρευνα που πραγματοποίησε μία εταιρία εσωρούχων στην οποία κλήθηκαν γυναίκες και άντρες να περιγράψουν το ιδανικό εσώρουχο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα: το 54% των ανδρών επιλέγουν για τις συντρόφους/συζύγους τους αποκαλυπτικά σουτιέν και σλιπ που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Είναι οι ίδιοι που δυσκολεύονται να αποδεχτούν το γεγονός ότι οι γυναίκες προτιμούν τα άνετα εσώρουχα στο χρώμα του μαύρου, του μπεζ και του λευκού σε αντίθεση με εκείνους που προτιμούν τα έντονα χρώματα και κυρίως το κόκκινο!

Στην κορυφή των προτιμήσεων των ανδρών είναι οι καλτσοδέτες και οι ζαρτιέρες, αξεσουάρ που το 50% των γυναικών θεωρούν περιττά.

Στο μονο πράγμα που τα δύο φύλα συμφωνούν είναι ότι τα εσώρουχα πρέπει να είναι ασορτί ή έστω να ταιριάζουν μεταξύ τους.

\"\"

\"\"\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook