​Για πρώτη φορά, ο Άρης Καβατζίκης, που άνηκε στην ομάδα του πρωινού του Mega αποκαλύπτει, γνωρίζοντας πράγματα εκ των έσω, άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος γράφει στο περιοδικό People:


«Η πρώτη εξομολόγηση έγινε μπροστά στο αναμμένο τζάκι στη χιονισμένη Μακρυνίτσα, τα περασμένα Χριστούγεννα. Ήμασταν οι δυο μας. Η Τζένη, κανονικός άνθρωπος, μου έλεγε πως λατρεύει τον Πέτρο, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν πλέον μαζί, ως ζευγάρι. Έλεγε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος θα ήταν πιο ευτυχισμένος χωρίς δεσμεύσεις. Να νιώθει ελεύθερος, να ταξιδεύει μόνος, να δημιουργεί. Και επαναλάμβανε συνεχώς πόσο λατρεύει τα παιδιά τους. “Η Αμαλία μου, η Αλεξάνδρα μου, ο Μαξ μου…”. Σαν λούπα ακούγονταν τα λόγια της. Καταλάβαινα πως ήθελε να κάνει το βήμα, το μεγάλο βήμα. Δεν ξέρω αν θα ονομαζόταν διαζύγιο, χωρισμός, αποστασιοποίηση. Δεν ξέρω».

Όπως αποκαλύπτει ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Κωστόπουλος ήδη από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου είχε μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα πολύ κοντά στο οικογενειακό τους σπίτι στη Φιλοθέη.

«Έπρεπε σιγά-σιγά να συνηθίζουν-τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά-τις νέες συνθήκες. Όσες όμως φορές βρέθηκα στο σπίτι τους, ο Πέτρος ήταν εκεί. Οδοστρωτήρας, όπως πάντα. Ζωηρός, φωνακλάς, μαγείρευε, έπαιζε με τον Μάξιμο και φυσικά έκανε γυμναστική», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος λέει ότι ανάμεσα στον Πέτρο και την Τζένη υπάρχει μεγάλη αγάπη και ότι παρά τα προβλήματα, ο παρουσιαστής φρόντιζε να δείχνει την αγάπη του στην σύζυγό του στα διαλείμματα της εκπομπής.

«Tο ότι αγαπιόντουσαν - και συνεχίζουν να αγαπιούνται - το ξέρω καλά. Παρόλο που γνώριζα τι συνέβαινε στην ζωή τους, ποτέ δεν πείστηκα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι χωριστά. Ο Πέτρος, ακόμη και στα breaks της εκπομπής, τη φιλούσε, τη φλέρταρε κανονικά. Η Τζένη ήταν πάντα πιο συγκρατημένη. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να περάσω το μήνυμα ότι όλα ήταν ρόδινα. Καθόλου», γράφει ο Άρης Καβατζίκης.

Μάλιστα η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν το Πάσχα ήθελε να αποχωρήσει από την εκπομπή, νιώθοντας ότι δεν κάνει καλό στον Πέτρο, αλλά ούτε και στην ίδια να είναι μαζί στον αέρα του «Πρωινού mou».

Πείστηκε όμως να κάνει υπομονή και να μην τα τινάξει όλα στον αέρα. Έκανε υπομονή μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και έγινε η ανακοίνωση του διαζυγίου.

«Οργανωτική, επιμελής, control freak, είχε αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος εδώ και καιρό. Τα κορίτσια τους, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα, καταλάβαιναν τα πάντα. Εν μέσω εξετάσεων και τρέφοντας λατρεία για τους γονείς τους, θα μπορούσε κανείς να πει πως σχεδόν τους παρότρυναν να “λήξουν το θέμα, για το καλό όλων”. Η πιο δύσκολη “εκκρεμότητα”, αλλά ταυτόχρονα και η πιο τρυφερή, ήταν ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο Μάξιμος. Ο 7χρονος μπόμπιρας απαιτούσε και απαιτεί προσοχή στο χειρισμό ακόμη και της παραμικρής λεπτομέρειας. Τόσο ο Πέτρος όσο και η Τζένη δεν θα άφηναν τίποτα στην τύχη του, γι’ αυτό και οι συμβουλές από παιδοψυχολόγο ήταν σίγουρα η πρώτη τους σκέψη», αναφέρει ο δημοσιογράφος και καταλήγει:

«Γνώριζα πως όλα θα τελείωναν - ή καλύτερα θα άρχιζαν - την Παρασκευή 4 Ιουλίου, όταν και οι δύο θα βρίσκονταν μακριά από την Αθήνα, τους δημοσιογράφους, τις κάμερες και τους φωτογράφους. Άργησαν μια μέρα, καθώς η κοινή ανακοίνωση δημοσιεύτηκε το βράδυ της 5ης Ιουλίου. Εκείνη στην Πάτμο με φίλες της. Μαγειρεύουν, μιλάνε και πίνουν παγωμένη ρακή, σε ένα σπίτι χωρίς τηλεόραση και wi-fi. Εκείνος με τους φίλους του και τον Μάξιμο στην Μύκονο. Παρά τις χωριστές διακοπές, ο Πέτρος και η Τζένη παραμένουν ομάδα, στη ζωή και στη δουλειά. Λίγο πριν από την ανακοίνωση του τέλους έκαναν μαζί δύο εξόδους στην Αθήνα. Συγκινήθηκαν, έκλαψαν, αγκαλιάστηκαν…»

star.gr