Πάτησε το πόδι της στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Παρασκευή και όλα δείχνουν ότι αν και έφτασε στη βραζιλιάνικη πρωτεύουσα για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η Rihanna έχει ξεκινήσει το δικό της πάρτι!

\"\"

Το βράδυ της Παρασκευής άρχισε τις… μπύρες στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διαμένει, ενώ στη συνέχεια έκανε βόλτες στους δρόμους της πόλης, περιτριγυρισμένη από τους φανς της.

\"\"

Αλλά μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, το Σαββατόβραδό της δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μοιάζει με το προηγούμενο βράδυ της.

\"\"

Για το λόγο αυτό, η 26χρονη σταρ φόρεσε το λεοπάρ παρτό μπικίνι της, πήρε μαζί της τις φίλες της και έφυγε για βραδινές βουτιές! Μαζί με τη στενή φίλη της, Jennifer Rosales, «τόλμησε» να μπει στα δροσερά – αλλά και μολυσμένα για πολλούς – νερά του Ρίο, ενώ η υπόλοιπη παρέα τις κοίταζε. 

\"\"

Άλλωστε κι εκείνη δεν ήταν για πολλά: έπρεπε να είναι προσεκτική για μη βραχεί στο πρόσωπό της, καθώς πήγε για βουτιές με  make-up και eyeliner!

\"\"

Εκτός από τους παπαράτσι που την απαθανάτισαν, η Rihanna ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, ποζάροντας με λάγνο ύφος στον φακό και γράφοντας: «Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμένα και την Jhat μου».
\"\" 

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook