Ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα υλοποιείται υπο την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής Γλώσσας, με την εφαρμογή σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων βασισμένων στην μικτή κατάρτιση ( Blended Learning).

Το πρόγραμμα στα Χανιά υλοποιείται απο το γνωστό Κέντρο Ξένων Γλωσσών MULTILINGUA, το οποίο παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στα παρακάτω επίπεδα:

• Μέτρια γνώση (Β1)
• Καλή γνώση (Β2)
• Πολύ Καλή γνώση (C1)
• Άριστη γνώση (C2)

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δωρεάν εκπαίδευση και το μόνο κόστος που θα επιβαρυνθούν είναι για την εξεταστική διαδικασία για να πάρουν την σχετική πιστοποίηση και το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού (CD-ROM, Βιβλία)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικίες από 18 ετών και άνω. Ωφελούμενοι είναι Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Ελέυθεροι Επαγγελματίες, Φοιτητές/Σπουδαστές αλλά και Αγρότες.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την MULTILINGUA στα παρακάτω στοιχεία: Κ.Χιωτάκη 8 – Α.Παπανδρέου 73134 Χανιά. Τηλ. 28210 54446 -2821054002 – 2821054003 e-mail: memoedu@otenet.gr.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook