Η παρέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων στην οδό Ζυμβρακάκηδων, δημιούργησε προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν κατανοούν γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίας αντί να ασφαλτοστρώσουν όλο το δρόμο ασφαλτόστρωσαν μόνο το κεντρικό σημείο στο οποίο κινούνται τα οχήματα και άφησαν ως είχε τα πλαϊνά σημεία που συνήθως είναι γεμάτα οχήματα.

Μάλιστα αναγνώστης του Flashnews ο οποίος μας έστειλε και την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζει:

\”Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Χανίων για ακόμα μια φορά μας εξέπληξε με τον τρόπο που έδρασε στην οδό Ζυμβρακάκηδων. Προχώρησε στην ασφαλτόστρωση της οδού, χωρίς καμία προειδοποίηση και εφόσον τα σταθμευμένα οχήματα ήταν αρκετά, αποφάσισε να ασφαλτοστρώσει τον παραπάνω δρόμο με τα οχήματα να είναι σταθμευμένα\”.
\"\"

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων όπου ο Δ/ντής Σοφοκλής Τσιραντωνάκης αναφερόμενος στη συγκεκριμένη παρέμβαση διευκρίνισε ότι, το έργο δεν ήταν αποκατάσταση οδοστρώματος αλλά συντήρηση ασφαλτικών, αποκατάσταση λακουβών δηλαδή και ως εκ τούτου δεν προβλέπεται η πλήρης αποκατάσταση του δρόμου.

Βέβαια σε άλλες περιπτώσεις σε έργα παρόμοια, οι παρέμβαση ήταν συνολική με το δρόμο να αποκαθίσταται πλήρως, πλην όμως αυτό συνέβαινε όταν τα χρήματα επαρκούσαν για το… κάτι παραπάνω, τώρα γίνονται ακριβώς αυτά που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός και που αντέχει το ταμείο…

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook