Ο εορτάζων, Κώστας Μαρτάκης, ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανήμερα των γενεθλίων του, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Αξίζει να το ζεις» και αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, πότε έζησε τελευταία φορά έναν μεγάλο έρωτα, αλλά και πώς είναι η σχέση του με την παρτενέρ του στο “Dancing With The Stars”, Μαρία Αντιμισάρη.

 Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε την κουβέντα μαζί του ρωτώντας τον πού έχει «άγριες διαθέσεις», όπως λέγεται και το καινούριο του τραγούδι: «Άγριες διαθέσεις έχω και στη δουλειά μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Και κάτι πρέπει να κάνω για να συνδυάσω αυτά τα δυο, αφού δίνομαι είτε στο ένα είτε στο άλλο», ήταν η απάντησή του.

 Αμέσως μετά, η οικοδέσποινα της εκπομπής θέλησε να μάθει αν είναι μόνος του αυτή τη στιγμή ή είναι σε σχέση: «Μόνος μου είμαι, δυστυχώς. Δεν έχω σοβαρή σχέση διαρκείας, εννοώ» δήλωσε. «Δηλαδή φλερτ δεν είχες τελευταία;», τον ρώτησε η Τατιάνα. «Φλερτ ναι, είχα, αλλά τίποτα το σοβαρό» είπε ο Κώστας και συμπλήρωσε πως το μεγαλύτερο σε διάρκεια φλερτ που είχε ήταν ενός μήνα.

Όσο για τον λόγο που το χωρίζουν οι γυναίκες, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε: «Συνήθως δεν με αντέχουν, γιατί είμαι συγκεντρωμένος απολύτως στη δουλειά μου. Επειδή δεν έχω χτίσει ακόμα γερές βάσεις στην καριέρα μου και τις χτίζω τώρα, είμαι απολύτως συγκεντρωμένος εκεί. Και χωρίς να θέλω να πω κάτι για να προσβάλλω όσες κοπέλες ήταν μαζί μου τελευταία, δεν είχα νιώσει με καμία κάτι δυνατό που να με κρατήσει κοντά τους». Έχει όμως ζήσει ποτέ έναν δυνατό έρωτα; «Ναι, σε μικρότερη ηλικία όμως, όταν ήμουν 17 χρονών», είπε.

Λίγη λεπτά αργότερα, αναφέρθηκε και στην παρτενέρ του στο «DTWS», Μαρία Αντιμισάρη, λέγοντας πως του αρέσει πάρα πολύ σαν γυναίκα: «Είναι πανέμορφη κοπέλα και άνετα θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί της. Αλλά απ’ όσο ξέρω έχει σχέση και δεν μπαίνω στη μέση ποτέ! Φαντάσου, Τατιάνα, πως κατά τη διάρκεια των προβών μας για το “Dancing”, πολλές φορές κάνουμε πολλά διαλείμματα, γιατί εγώ θέλω για να συνέλθω», είπε γελώντας δυνατά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη,η Ελένη Φουρέιρα και η Μαρία Αντιμισάρη ευχήθηκαν ζωντανά στον 27χρονο τραγουδιστή για τα γενέθλιά του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Λίγη ώρα πριν η εκπομπή φτάσει στο τέλος της, η Τατιάνα Στεφανίδου του επεφύλαξε και μια έκπληξη: Μια τούρτα γενεθλίων! Ο Κώστας Μαρτάκης έσβησε τα κεράκια και δέχτηκε πολλές ευχές από όλους τους παρευρισκομένους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook