Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των \”ερυθρόλευκων\” ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Στόχος της Χανιώτικης ομάδας σύμφωνα με τον 23χρονο ακραίο μπακ είναι η γρήγορη παραμονή στη Super League.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά:
Να βοηθήσει την ομάδα του Πλατανιά Χανίων να πετύχει τον βασικό της στόχο, που είναι η παραμονή στη Super League και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα στοχεύει ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, τονίζοντας ότι οι πρώτες εντυπώσεις από τη Χανιώτικη ομάδα είναι «πολύ καλές».
«Ο Πλατανιάς είναι μια οργανωμένη ομάδα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό μεταξύ όλων των παιδιών και δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τη σωτηρία της ομάδας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», σημείωσε ο Αποστολόπουλος, ο οποίος, ως γνωστόν, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2010, ενώ έχει αγωνιστεί και στις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook