Ο Γιώργος Σικαλιάς κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Α.Ο. Χανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο
Στο πρόσωπο του 28χρονου γκολκίπερ ο ΑΟΧ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Θεοδωρόπουλου, που έκανε το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Σικαλιάς (γενν. 25/03/1986), όπως και ο Κρητικός που ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, είναι \”προϊόν\” της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Από το \”τριφύλλι\” παραχωρήθηκε δανεικός σε Κορωπί, Εθνικό Πειραιώς και στη συνέχεια έκανε το ξεπέταγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθησε μία σεζόν στον Πανθρακικό, μία \”γεμάτη\” στον Ηρακλή Ψαχνών και η περσινή περίοδος στην Λάρισα, όπου πανηγύρισε με την ΑΕΛ το Κύπελλο Ερασιτεχνών, το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών και το πρωτάθλημα στη Γ\’ Εθνική. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.
Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η Π.Α.Ε Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιώργο Σικαλιά. Είναι γεννημένος 25/03/1986 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Κορωπί, Εθνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό, Ηρακλή Ψαχνών και Λάρισα.»

Οικονομόπουλος, ο επόμενος

\"\"

Οι κινήσεις του ΑΟΧ συνεχίζονται, με την ανακοίνωση για την απόκτηση του Γουέλκαμ, να αναμένεται και μέσα στην Τρίτη (15/07). Από εκεί και πέρα τα \”μπλε\” όπως όλα δείχνουν θα φοράει και ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος. 
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, γεννημένο στις 9 Ιανουαρίου 1991, που μπορεί να παίξει και ως κεντρικός χαφ, αλλά και ως ακραίος αμυντικός. Σε νεαρή ηλικία ήταν στον Πανελευσινιακό και στον \”γείτονα\” Αστέρα Μαγούλας, για να… ανηφορίσει το 2009 στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τον Ιανουάριο του 2012 δόθηκε δανεικός στο Βύζαντα Μεγάρων, για να επιστρέψει ξανά στους \”κίτρινους\”, όπου είχε προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Οι αριθμοί του με τον Άρη στη Super League:
2013-14: 21 συμμετοχές-8 κίτρινες-1 αποβολή
2012-13: 17 συμμετοχές-1 ασσίστ-3 κίτρινες 
2011-12 (α\’): 0 συμμετοχές
2010-11: 1 συμμετοχή
2009-10: 0 συμμετοχές

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook