Τη φανέλα του Κισσαμικού για τρίτη σεζόν θα φοράει ο Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Ο 21χρονος αμυντικός, που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ανανέωσε τη συνεργασία του με την Χανιώτικη ομάδα.

Στον "Κάρβου" στηρίζουν πολλά στον Κισσαμικό και ήταν από τους πρώτους παίκτες που ήθελαν οι διοικούντες την ομάδα, αλλά και ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος, να διατηρήσουν στο ρόστερ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Καρβουνιάρη.»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Κισσαμικό. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ροκάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Ξηρουχάκη, για την συνεργασία, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο,  που έχουμε αυτά τα δύο χρόνια και θα συνεχίσουμε να έχουμε, τουλάχιστον και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Όσον αφορά την σεζόν που έρχεται θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι μας υγιείς και δυνατοί, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης, καθώς και τα όνειρα των φιλάθλων, που θέλουν να δουν την ομάδα να γράφει ξανά ιστορία, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απαιτείται σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι από την πρώτη ημέρα, για να καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας όλα τα παραπάνω.»