Υπό τους ήχους των τραγουδιών του συγκροτήματος του Νίκου Ζωιδάκη διασκέδασε ο κόσμος, που έδωσε δυναμικό \”παρών\” στην εκδήλωση του Α.Ο. Κεραμειά, στο Κατωχώρι Κεραμειών.
Η βραδιά περιελάμβανε αρκετές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει όχι μόνο στον Α.Ο.Κ., αλλά και στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Έντονη ήταν η παρουσία και της Ε.Π.Σ.Χ. στην εκδήλωση, όπου έδωσε το \”παρών\” και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης και βραβεύτηκαν ο Α\’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Λυκάκης και το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ Παναγιώτης Γιαννακάκης.
Η ενημέρωση του Α.Ο.Κ. για την εκδήλωση:
Διοικητικό συμβούλιο, προπονητής, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και κάτοικοι των Κεραμειών έγιναν ένα στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Α.Ο. Κεραμειά το βράδυ της Δευτέρας (14/7) στο Κατωχώρι Κεραμειών, με το Νίκο Ζωϊδάκη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων, του Συνδέσμου Διαιτητών, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παλιοί πρόεδροι της ομάδας, αλλά και απλοί φίλαθλοι που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι ο καθένας στον Α.Ο. Κεραμειά.
Από τον πρόεδρο Γιώργο Μπουρμπάκη και τον αντιπρόεδρο Πέτρο Χατζησταύρο ανακοινώθηκε ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο κέντρο των Χανίων το γραφείο της ομάδας, όπου θα φιλοξενείται μία μικρή μπουτίκ, χώρος συνάθροισης ποδοσφαιριστών και προπονητή, αλλά και το γραφείο εγγραφών της ακαδημίας που θα δημιουργήσει ο Α.Ο. Κεραμειά, ώστε όλα τα παιδιά της περιοχής να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και την ομάδα.
Αναφορά έγινε και στον αδικοχαμένο Σπύρο Αμαραντίδη, ενώ μόλις ακούστηκε το όνομά του όλοι χειροκρότησαν.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κάποιοι έφυγαν και με σημαντικά δώρα από την κλήρωση που έκανε η ομάδα.
Οι νικητές της κλήρωσης
Σκουπάκι Euro Pro Force – Γιάννης Παπαδουλάκης (759)
Φούρνος μικροκυμάτων Samsung – Χουσεΐν Ζαχουάνι (624)
Πολυκαφετιέρα Krups – (052)
Ηλεκτρική σκούπα Philips – (827)
Πρεσσοσίδερο Juro Pro Neon – Χουσεΐν Ζαζουάνι (623)
Αρνί 10 κιλών – (65)
Κατσίκι 10 κιλών – Γιάννης Λιονάκης (Β17)
Κοτόπουλα πτηνοτροφείου – Αναστασία Παπαδημητράκη (341)
Κοτόπουλα πτηνοτροφείου – (979)
Κοτόπουλα πτηνοτροφείου – Αναστασία Παπαδημητράκη (342)
Κοτόπουλα πτηνοτροφείου – Χουσεΐν Ζαχουάνι (625)
Εικόνα – (977)
Αξεσουάρ μπάνιου – Κώστας Νιαουνάκης (068)
Τυρί – (31)
Τυρί – Κώστας Παπαδάκης (Β69)
Τυρί – (Β542)
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook