Σε κανονικό πρακτορείο παράνομου στοιχήματος είχε μετατραπεί μια καφετέρια στη Σκιάθο, όπου οι «μυημένοι» πελάτες μπορούσαν να ποντάρουν στην εξέλιξη ποδοσφαιρικών αγώνων με κουπόνια στοιχήματος που αγόραζαν από την επιχείρηση.

Ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος προσποιήθηκε τον πελάτη και πόνταρε 50 ευρώ στο παράνομο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας όσα ανέφεραν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ..

Αμέσως επενέβησαν συνάδελφοί του που συνέλαβαν τον 38χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 26χρονη σερβιτόρα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Μαζί με αυτό κατασχέθηκαν και 1.660 ευρώ ως προερχόμενα από τον παράνομο στοιχηματισμό, ένας φορητός υπολογιστής και ένας εκτυπωτής μέσω των οποίων παιζόταν το παράνομο στοίχημα και 18 εκτυπωμένα αποκόμματα- κουπόνια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook