Ο Κώστας Σταυρουλάκης επιστρέφει στον αγαπημένο του Ίκαρο Μουρνιών, για να τον υπηρετήσει από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.
Ο νεαρός τεχνικός, που αποχώρησε από τον Διαγόρα Νέου Χωριού παρά την επιτυχημένη σεζόν που είχε, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Κούτα στην τεχνική ηγεσία.
Παράλληλα θα αναλάβει προπονητής της ομάδας Παίδων του Ικάρου, η επανασύσταση της οποίας είναι στα \”σκαριά\” μετά από τρία χρόνια (πέρσι συμμετείχε με παιδιά της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας).
Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του  Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Κώστα Σταυρουλάκη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Κούτα και θα αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Παίδων, η επανασύσταση της οποίας είναι στα \”σκαριά\”.

Ο Κώστας Σταυρουλάκης είναι γέννημα θρέμμα του ΙΚΑΡΟΥ, τη φανέλα του οποίου τίμησε ως τερματοφύλακας, ενώ και η οικογένειά του έχει τη δική της ιστορία στο Σύλλογό μας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο διετέλεσε με επιτυχία προπονητής στον Διαγόρα Νέου Χωριού.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook