Ο Κώστας Σταυρουλάκης επιστρέφει στον αγαπημένο του Ίκαρο Μουρνιών, για να τον υπηρετήσει από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.

Ο νεαρός τεχνικός, που αποχώρησε από τον Διαγόρα Νέου Χωριού παρά την επιτυχημένη σεζόν που είχε, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Κούτα στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα θα αναλάβει προπονητής της ομάδας Παίδων του Ικάρου, η επανασύσταση της οποίας είναι στα "σκαριά" μετά από τρία χρόνια (πέρσι συμμετείχε με παιδιά της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας).

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του  Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Κώστα Σταυρουλάκη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Κούτα και θα αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Παίδων, η επανασύσταση της οποίας είναι στα "σκαριά".
Ο Κώστας Σταυρουλάκης είναι γέννημα θρέμμα του ΙΚΑΡΟΥ, τη φανέλα του οποίου τίμησε ως τερματοφύλακας, ενώ και η οικογένειά του έχει τη δική της ιστορία στο Σύλλογό μας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο διετέλεσε με επιτυχία προπονητής στον Διαγόρα Νέου Χωριού.»