Δεκα λεπτά πριν, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, διέταξε να βγάλουν έξω με τις \”κλωτσιές\” από την αίθουσα της Ολομέλειας τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνο Παπαδάκη, διότι πετάχθηκε χωρίς να έχει δικαίωμα λόγου, να πεί τα δικά του, λίγο πριν αρχίσει την ομιλία της η …Λεπέν. Νόμισε ότι βρίσκεται στην ΚΟΒΑ του Περισσού και ήθελε να κάνει τον μάγκα αλλά για ευρωβουλευτής φάνηκε πολύ άσχετος και λίγος. Τον κράξανε, ακόμη και οι ευρωβουλευτές της Ενωτικής Αριστεράς.

Πιο συγκεκριμένα, Θερμό επεισόδιο προκλήθηκε πρίν λίγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μεταξύ του προέδρου Μάρτιν Σούλτς και του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο και πριν πάρει τον λόγο η Μαρίν Λε Πεν, ο Έλληνας ευρωβουλευτής του ΚΚΕ πήρε, χωρίς να δικαιούται, το λόγο διακόπτοντας την Μαρίν Λε Πεν και άρχισε να διαβάζει μια ανακοίνωση στα ελληνικά.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος του ζήτησε επανειλημμένα να μην διακόπτει τη συνάδελφό του.

Ο Κ. Παπαδάκης συνέχιζε χωρίς να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την άμεση και σχεδόν βίαιη απομάκρυνση του από την αίθουσα.Τα σχόλια δικά σας …

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook