Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία του Κισσαμικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ' Εθνική έχει υψηλές βλέψεις για το νέο πρωτάθλημα και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχουν διαρρεύσει ονόματα.

Σε σχέση με την ομάδα της περσινής περιόδου έχουν ανανεώσει οι Λαζαρίδης, Στεφανίδης, Μποτωνάκης, Μπάτζιο, Καρβουνιάρης, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ενγκουέμ, Εσόνο, Κουμπρόγλου, Σμίλτος, Τσικουδάκης (επέστρεψε σε Πλατανιά), Τζιορτζιόνε, Κιν (είχαν αποχωρήσει πριν το τέλος του πρωταθλήματος).

Το πρώτο φιλικό θα είναι με ομάδα τοπικού, ενώ την 1η Αυγούστου έχει "φιξαριστεί" φιλικό προετοιμασίας με τον Α.Ο. Χανιά.

Στις 23 Αυγούστου ο Κισσαμικός θα συμμετέχει στο "Μαρκομιχελάκειο" τουρνουά, στις Αρχάνες.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας. Στην πρώτη προπόνηση θα δώσουν το "παρών" και αρκετά από τα νέα αποκτήματα, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 
Μέσα στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας θα δοθεί το πρώτο φιλικό με ομάδα του τοπικού Χανίων.
Την Παρασκευή 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά, ενώ η ομάδα μας θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο "Μαρκομιχελάκειο" τουρνουά, στις Αρχάνες, στις 23 Αυγούστου»