Ο πρώην σύζυγος της μητέρας του φερομένου ως εξώγαμου παιδιού του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, έλυσε τη σιωπή του για την απιστία της πρώην γυναίκας του.

Ο Rogelio Baena αποκάλυψε στην εκπομπή \”Entertainment Tonight\” ότι όλα αυτά τα χρόνια, θεωρούσε πως ο 13χρονος εξώγαμος γιος του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ήταν δικό του παδί και ότι πληροφορήθηκε την αλήθεια μόλις πριν από μία εβδομάδα που το σκάνδαλο είδε το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, στην κατάσταση που βιώνει έδωσε τον τίτλο \”Η προδοσία\”.

Ο Rogelio Baena υπήρξε παντρεμένος με την Πάτυ για 10 χρόνια και δήλωσε στην κάμερα του \”Entertainment Tonight\”  ότι το μόνο που θέλει να πει στον 13χρονο είναι: \”Είμαι ο πατέρας σου. Αυτό είναι όλο\”.  Και συνέχισε: \”Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ για εμένα ήταν ο ήρωάς μου\” είπε ο Baena, \”Η Μαρία (Σράιβερ) είναι συντετριμμένη\”.

Η επί 25 χρόνια σύζυγος του κινηματογραφικού \”Εξολοθρευτή\”, παρόλο που ενθαρρύνει τα παιδιά της να συγχωρήσουν τον Σβαρτζενέγκερ, προτίθεται μέσα στην εβδομάδα να ζητήσει κι επίσημα διαζύγιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook