Το βράδυ της Τετάρτης (16/07) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του Πλατανιά από τα Χανιά με τελικό προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας των \”ερυθρόλευκων\” θα πάρουν μέρος και τρία παιδιά από Κ20, Κ17, αλλά και ο Θοδωρής Τσικουδάκης, που είχε ακολουθήσει και πέρσι την προετοιμασία, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί δανεικός στον Κισσαμικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια. Έτσι μετά από μία καλή σεζόν στη Γ\’ Εθνική καλείται να πείσει τον Γιάννη Χριστόπουλο ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.
Από την Κ20 μόνο ο Ρεθυμνιώτης μέσος Νίκος Χαλκιαδάκης, που είχε αποκτηθεί από τον Ο.Φ. Αρμένων ως βασικός στέλεχος της Μικτής Κρήτης, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ, ενώ από την Κ17 την εμπειρία της προετοιμασίας θα βιώσουν ο τερματοφύλακας Αντώνης Ευθυμάκης, που είχε αποκτηθεί από τον Τιτάνα και τον περασμένο Οκτώβρη είχε συμμετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής Κ-16, και ο αμυντικός Εμιλιάνο Σέχου, που είχε αποκτηθεί από τον Ρεθυμνιακό.
Ο Χριστόπουλος είναι από τους προπονητές που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής και γι\’ αυτό τον λόγο θα έχουν καθ\’ όλη τη διάρκεια της σεζόν την ευκαιρία όσα παιδιά ξεχωρίζουν από Κ20 και Κ17 να συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook