Αστυνομοκρατείται όλο το κέντρο της Αθήνας μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, μαζί και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο διαβόητος τρομοκράτης.

την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει σπάσει το χέρι του και θα χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί σε αρτηρία στο δεξί του χέρι.Υπάρχουν όμως και πληροφορίες πως ο Μαζιώτης έχει τραυματιστεί στην κοιλιά.Σύμφωνα με το Mega, αρχικά ο Νίκος Μαζιώτης αρχικά επρόκειτο να μεταφερθεί αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό καθώς το νοσοκομείο εφημερεύει, αλλά τελικά η Αντιτρομοκρατική έκρινε ότι καλύτερα θα ήταν να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

Στον Ευαγγελισμό, όπου τελικά μεταφέρθηκε, υπάρχει ήδη ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, όπως άλλωστε και σε όλο το κέντρο. Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε συνόδευαν δυο περιπολικά, ένα μπροστά κι ένα πίσω.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, δυο κλούβες των ΜΑΤ, δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ γίνεται αυστηρός έλεγχο σε όποιον μπαίνει στον Ευαγγελισμό, ακόμη και στους ασθενείς.

newsit.gr