Με το «Olympic Champion» της ΑΝΕΚ LINES αναχώρησε ακτοπλοϊκώς το βράδυ της Τετάρτης (16/07) η αποστολή του Πλατανιά, με τελικό προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στους «25» του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν και οι Τσικουδάκης, Ευθυμάκης, Χαλκιαδάκης και Σέχου. Παράλληλα με την αποστολή της  Χανιώτικης ομάδας ταξίδεψε και ο έτερος ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες της Τσέλσι, Νόρτι Νόρτεϊ.

Αντίθετα δεν ταξίδεψαν με την αποστολή οι Δημήτρης Σιαλμάς, Βάσκο Φερνάντες και Φαΐσκα.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Με είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε απόψε -ακτοπλοϊκώς με το πλοίο «Olympic Champion» της ΑΝΕΚ LINES- η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, με τελικό προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 2 Αυγούστου.

Ειδικότερα, στην αποστολή της Χανιώτικης ομάδας συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα Χουάν, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Γιακουμάκης Γιώργος, Γουνδουλάκης Φανούρης, Δημήτρης Άλκης, Ευθυμάκης Αντώνης, Ζαραδούκας Γιάννης, Ζουμπουλάκης Άγγελος, Κοκκαλάς Αντώνης, Μενδρινός Κώστας, Μπεριάν Χερόν, Ναζλίδης Θωμάς, Νέπλιακ Ζένια, Ντεντάκης Αντώνης, Νόρτι Νόρτεϊ, Περιστερίδης Κώστας, Σέχου Εμιλιάνο, Σούκιας Ραφαήλ, Τέτε Αζίζ, Τόρες Νταβίντ, Τσικουδάκης Θόδωρος, Τσοντάκης Νικηφόρος, Τσουράκης Θανάσης, Φιγκέιρα Γουόλτερ, Χαλκιαδάκης Νίκος.

Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη το τεχνικό επιτελείο: ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος, ο κ. Γιάννης Θωμαίδης, ο κ. Κώστας Παγανιάς και ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκης, ο γιατρός της ομάδας κ. Γιάννης Σφυράκης, οι φυσικοθεραπευτές κ. Παριωτάκης Παναγιώτης και κα Κατερίνα Κοκολογιάννη και οι φροντιστές της ομάδας.

Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκαν, ακόμη, απόψε, ο α” αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Μαθιουλάκης, μέλη του Δ.Σ. και συνεργάτες της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, οι οποίοι αποχαιρέτησαν την αποστολή.

Παράλληλα, ο κ. Μαθιουλάκης προσέφερε στον καπετάνιο του πλοίου μία φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη από το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Μαθιουλάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «όλα θα πάνε καλά», όταν ρωτήθηκε για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον τομέα των μεταγραφών. Ο κ. Μαθιουλάκης σημείωσε ότι «γίνονται προσεκτικές κινήσεις φέτος» για να μην επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης χρονιάς. Παράλληλα, ανέφερε ότι καλό θα ήταν να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής παρά τις κινήσεις που γίνονται με μυστικότητα, για ευνόητους λόγους, από τη Διοίκηση τη Π.Α.Ε. Καταλήγοντας, ο κ. Μαθιουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα κάνουμε το καλύτερο» και πρόσθεσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις για συνεργασία με ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής κ. Γιάννης Χριστόπουλος, σε δηλώσεις του, επεσήμανε ότι η ομάδα προχωρά στο δεύτερο και εξαιρετικά σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας της και ευχήθηκε να υπάρχει υγεία προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να δουλέψουν απερίσπαστα και χωρίς προβλήματα. Ερωτηθείς αναφορικά με την πορεία των μεταγραφών, ο κ. Χριστόπουλος είπε ότι υπάρχουν προβλήματα, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοίκηση, και πρόσθεσε ότι γίνονται προσεκτικές κινήσεις.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Γιάννης Ζαραδούκας, Κώστας Μενδρινός και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε λόγο για «νέα αρχή» και υπογράμμισε ότι στόχος είναι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της, ο Κώστας Μενδρινός είπε, μεταξύ άλλων, ότι «στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη», ενώ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος σημείωσε ότι νιώθει πολύ άνετα, γιατί όλοι στην ομάδα τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι η αναχώρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων με στόχο η Χανιώτικη ομάδα να τιμήσει -και φέτος, όπως και πέρυσι- τη μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία του τόπου μας, η οποία, ως χορηγός, διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook