Ο Σ.Φ.Π. Χανίων με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τον καταρτισμό του ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Χανιώτικη ομάδα απέκτησε τον Θωμά Καπίρη, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό, τον Νίκο Πολυμερόπουλο, που αγωνιζόταν στον Πανερυθραϊκό, ενώ διατήρησε στο δυναμικό της τον Κώστα Γκιρτζίκη.
Οι ανακοινώσεις:

Για Καπίρη:

«Ο Σ.Φ.Π.Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Καπίρη Θωμά. Ο Αθηναίος ακραίος είναι γεννημένος το 1986, έχει ύψος 1,96 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλλευ στην ΑΕΚ, όπου και αγωνίστηκε για 10 σαιζόν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο Θωμάς έχει φορέσει επίσης την φανέλα της ΑΓΕΚορίνθου, του Απόλλωνα Αθηνών, του Ιωνικού Ν.Φ. και του Πανερυθραϊκού.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά Καπίρη στην πόλη μας και την ομάδα του Σ.Φ.Π. Χανιά.»

Για Πολυμερόπουλο:

«Ο Σ.Φ.Π.Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Πολυμερόπουλο Νίκο. Ο Νίκος Πολυμερόπουλος γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και αγωνίζεται στην θέση του libero. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανερυθραικού, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνισθεί στους Αμπελόκηπους, τα Σπάτα, τον Απόλλωνα Αθηνών, στον Α.Ο. Κηφισιάς και το Κολλέγιο Αθηνών.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο Πολυμερόπουλο στην πόλη μας και την ομάδα του Σ.Φ.Π. Χανιά.»

Για Γκιρτζίκη:

«Ο Σ.Φ.Π. Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γκιρτζίκη Κώστα. Ο Κώστας Γκιρτζίκης, που αγωνίστηκε την σαιζόν 2013-14 με τα χρώματα της ομάδας μας, ξεκίνησε το βόλλευ στην Α.Ε Κομοτηνής. Έπειτα αγωνίστηκε  με επιτυχία στις ομάδες του Άρη, Ηρακλή, Παναθηναικού, ΠΑΟΚ, Ε.Α.Πατρών. Επίσης, υπήρξε στέλεχος της Εθνικής ομάδας Ανδρών από 1999 έως το 2004.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook