Ανάμεσα σε σταφύλια και κηπευτικά, καλλιεργούσε και χασίς.

Ο λόγος για έναν 39χρονο στο Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και Ηρακλείου, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, σε περιοχές του παραπάνω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή (σε αγροτεμάχιο και σε αμπελώνα, ιδιοκτησίας 39χρονου) του παραπάνω Δήμου, δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (φυτείες), όπου καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά 91 δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 1,50 μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, προέκυψε ότι τα εν λόγω δενδρύλλια καλλιεργούντο από τον 39χρονο, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητες κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.