Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα, απέστειλε ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αποκόρωνα κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, θίγοντας το ζήτημα της τοποθέτησης γαλάζιων σημαιών σε παραλίες της περιοχής

Στην επιστολή ο κ. Κουκιανάκης αναφέρει

Αξιότιμε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με την παρούσα επιστολή σκοπό έχουμε να σας υπενθυμίσουμε την σπουδαιότητα ύπαρξης των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ στις παραλίες του Δήμου μας.

Ευρισκόμενοι ήδη στο μέσον της καλοκαιρινής περιόδου και αναλογιζόμενοι τα οφέλη τόσο προς την κοινωνία αλλά και προς τον εμπορικό κόσμο του Αποκορωνα από την ύπαρξη ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ στις παραλίες μας, σας παρακαλούμε όπως υπάρξει άμεσος και συντονισμένος προγραμματισμός των απαραίτητων ενεργειών έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση και διαφύλαξη των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ οι οποίες ήδη υπάρχουν στις παραλίες του Δήμου.

Θεωρούμε αδιανόητο την ύπαρξη τυχόν εφησυχασμού αλλά και αδράνειας αναφορικά με τα μέτρα και τις ενέργειες οι οποίες πρέπει να υπάρξουν έτσι ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη απώλεια ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και να εξασφαλίσουμε την επιχειρηματική, οικονομική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook