Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «ποδηλατικό ταξίδι» της Vodafone για 4η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή εργαζομένων και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και τη δωρεά τους σε κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους. 
Στην ποδηλατική αυτή περιπέτεια γνωστή ως «Global Biking Initiative 2011», συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις αρχές Μαΐου 16 εργαζόμενοι και συνεργάτες από τη Vodafone Ελλάδας. Mε τα ποδήλατά τους κάλυψαν απόσταση πάνω από 700 χλμ. μέσα σε 5 ημέρες, με αφετηρία το Άμστερνταμ και τερματισμό όπως κάθε χρόνο το Ντίσελντορφ. 
Η ποδηλατική ομάδα της Ελλάδας συγκέντρωσε €12.800 από δωρεές φίλων, συναδέλφων, αλλά και από την ίδια την εταιρεία, τα οποία, φέτος όπως και τις περασμένες χρονιές, προσέφεραν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.
Με την επιστροφή τους, οι ποδηλάτες της Vodafone Ελλάδας επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, μίλησαν με παιδιά και μοιράστηκαν μαζί τους τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν μέσα από το φετινό τους ταξίδι διασχίζοντας τα μοναδικά τοπία της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Γερμανίας.
Στη φετινή διοργάνωση «Global Biking Initiative 2011» συμμετείχαν 300 εργαζόμενοι και συνεργάτες από όλες τις εταιρείες του Ομίλου Vodafone. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την ενέργεια αυτή, ξεπέρασε τα €262.000 και δόθηκε σε 19 διαφορετικούς κοινωφελείς οργανισμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook