Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου Ροκ Στράους, ο οποίος υπέγραψε για δυο χρόνια, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σλοβένου Rok Straus για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος (03/03/1987) μέσος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 59 επίσημα παιχνίδια με την πολωνική KS Cracovia».

Ο Στράους μετά που υπέγραψε δήλωσε:

«Πρώτη φορά έρχομαι στην Ελλάδα και έχω ήδη πάρα πολύ καλή εικόνα για τη χώρα. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Εργοτέλη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τιμήσω την φανέλα του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για τη λύση της συνεργασίας με τον Ντίεγκο Ρομάνο η οποία ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Ρομάνο.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την σπουδαία εξαετή προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Ντιέγκο θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη».

Στα αγωνιστικά ο Εργοτέλης συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Κύπρο για τρίτη μέρα, με διπλές προπονήσεις και στην προπόνηση της Πέμπτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις υψηλής έντασης με και χωρίς μπάλα, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νώντας Παντελάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook