Έναν παλιό γνώριμο του Α.Ο. Χανιά, τον Φώτη Δουμάνη, απέκτησε η Επισκοπή.
Όπως τότε στη μετακίνηση του Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή από τη Ξάνθη στον ΑΟΧ με τη μορφή δανεισμού έτσι και τώρα σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η παρουσία του Τάκη Διακάκη (στον ΑΟΧ παρότι είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του είχε αφιερώσει το γκολ στο ματς Κυπέλλου με Φωκικό).
Στον ΑΟΧ το 2012-13 είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο. Πέρσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στη Γ\’ Εθνική με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (26 συμμετοχές-7 γκολ και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο).
Η ανακοίνωση της Επισκοπής:
Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο κι ο Φώτης Δουμάνης! Ο Ο 21χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλογου μας και από τη Δευτέρα θα φοράει τα κυανόλευκα δίνοντας το \”παρών\” στην πρώτη επίσημη προπόνηση της προσεχούς Δευτέρας…
\"\"

Ο Φώτης Δουμάνης είναι μέσος και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Γαλαξία Καβάλας και τον τελευταίο χρονο αγωνίστηκε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει:

\”Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φώτη Δουμάνη για συνεργασία, έναν συν έναν χρόνο. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει θητεύσει στον ΑΟ Χανίων προερχόμενος από την ομάδα Νέων της Ξάνθης\”.
 

Δουμάνης: \”Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων\”

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή στο Ρέθυμνο, δήλωσε στο aoepiskopis.gr: \”Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ που με διεκρινε και με επέλεξε καθώς και τον σύλλογο στον οποίο θα δώσω ό,τι μπορώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων\”. 

Ποιός είναι ο Φώτης Δουμάνης:

Ημ. Γέννησης: 28/10/1993, ύψος: 1.76, κιλά: 70

Θέση: Μέσος, δεξιοπόδαρος

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Γαλαξία Καβαλάς

2009-2011: Ορφέας Ελευθερούπολης (Δ\’ Εθνική)

2011-2012: Ξάνθη (under 20)

2012-13: ΑΟ Χανίων (Football League 2)

2013-14: Ορφέας Ελευθερούπολης (Γ\’ Εθνική)

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook