Στο πρόσωπο του Τζενάρο Μπρασιλιανό (ή Μπρασιγκλιάνο σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια) φαίνεται ότι βρίσκει τον αντικαταστάτη του Αντώνη Γιωργαλλίδη ο Πλατανιάς.
Ο Γάλλος γκολκίπερ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, όπως αποκαλύπτεται και από φωτογραφίες του EvrytaniaSport (με το 2 στη μπλούζα προπόνησης) βρίσκεται από την Πέμπτη (17/07) στο Καρπενήσι, όπου λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας, η οποία τον έφερε με μυστικότητα στην Ελλάδα με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του. 

\"\"



\"\"

Το βιογραφικό του σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια

«Ο Τζενάρο Μπρασιγκλιάνο, γεννημένος στις 1 Μαρτίου 1980 στο Φορμπάχ, είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα για λογαριασμό της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.Είναι ανιψιός του παλιού ποδοσφαιριστή Βενσάν Μπρασιγκλιάνο.
Ιταλικής καταγωγής, ο Τζενάρο Μπρασιγκλιάνο ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο σε ηλικία πέντε ετών από την Φαρεμπερβιγιέ ως μέσος, προτού μετατεθεί στην θέση του τερματοφύλακα. Λίγα χρόνια αργότερα, εντάχθηκε στην ομάδα της ΣΣ Λ\’Οπιτάλ. Το 1996, τράβηξε την προσοχή των ανιχνευτών ταλέντων της ΑΣ Νανσί-Λωρραίνη οι οποίοι του πρότειναν να περάσει από σειρά δοκιμών, οι οποίες είχαν θετικό αποτέλεσμα με τον Μπρασιγκλιάνο να υπογράφει στον σύλλογο της Λωρραίνης.
Από την ηλικία των 19 ετών, ήταν αναπληρωματικός του Μπερτράν Λακαί στην Λιγκ 1, αλλά έπειτα από δύο σεζόν που πέρασε ως αναπληρωματικός, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΚΣ Λουάν-Κουισό κι έπειτα στην Ανζέ ΣΚΟ, ομάδα με την οποία κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Λιγκ 2. Επιστρέφοντας στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ήταν αρχικώς αναπληρωματικός του Ολιβιέ Σορέν, αλλά κατάφερε σύντομα να πάρει την θέση του βασικού τερματοφύλακα του συλλόγου. Μετά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Λιγκ 2 (αναδείχτηκε επίσης καλύτερος τερματοφύλακας της Λιγκ 2 από τους συναδέλφους του), ο Μπρασιγκλιάνο κατέκτησε το Λιγκ Καπ το 2006, αν και ο ίδιος ήταν αναπληρωματικός σε αυτή την αναμέτρηση (ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της Λιγκ 1 για εκείνη την σεζόν).
Την σεζόν 2006-2007, δεν αγωνίστηκε παρά σε δέκα αναμετρήσεις λόγω συνεχόμενων τραυματισμών.
Κατά την διάρκεια της σεζόν 2010-2011, δεν αγωνίστηκε παρά σε επτά αναμετρήσεις με την ομάδα της Λωρραίνης, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι στα μέσα της σεζόν.
Αφού έλυσε την συνεργασία του με την ΑΣ Νανσί-Λωρραίνη, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας για λογαριασμό της Ολιμπίκ Μαρσέιγ στις 5 Ιουλίου 2011, όπου έγινε ρεζέρβα του Στεβ Μανταντά.
Στις 13 Μαρτίου 2012, συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνοντας την θέση του Στεβ Μανταντά, ο οποίος είχε αποβληθεί στις καθυστερήσεις, στη διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα για την φάση των 16 της διοργάνωσης απέναντι στην Ίντερ. Παρά τη ήττα της OM (2-1) η οποία προήλθε από το πέναλτι το οποίο δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Μπρασιγκλιάνο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο ομάδα της Μασσαλίας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά χάρη στη νίκη της κατά τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων (1-0).»

Οι συμμετοχές του 

Στη Ligue 1 της Γαλλίας μετράει 149 συμμετοχές και στη Ligue 2 έχει 57. Στο Λιγκ Καπ της Γαλλίας έχει 3 συμμετοχές και στο Κύπελλο 2. Όσον αφορά τα Κύπελλα Ευρώπης έχει 7 συμμετοχές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 1 στο Europa League όπου είχε δεχθεί τρία γκολ από την Α.Ε. Λεμεσού.

Το 2003 ήταν φιναλίστ της 3ης Κατηγορίας με την Ανζέ και το 2005 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Ligue 2 με τη Νανσί.

Δείτε τα δύο από τα τρία γκολ που είχε δεχθεί από την Κυπριακή ομάδα:
 
Λευτ. Αντ.

\"\"

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Επιμέλεια: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος
\"\"

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"