Πιο βαρύς δεν γίνεται ο πόνος αλλά και το πένθος για τον εκδότη και δημοσιογράφο Κώστα Γραμματικάκη που βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, γράφοντας την πιο άσχημη είδηση,ανακοινώνοντας χτες το πρωί, το θάνατο του γιου του Αριστοτέλη, ο οποίος έχασε τη μάχη με το θάνατο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Αριστοτέλης Γραμματικάκης πάλεψε τα τελευταία δύο χρόνια με μεγάλη δύναμη την ασθένειά του, δίνοντας πραγματικά μαθήματα δύναμης και θάρρους, ωστόσο χτες δεν τα κατάφερε να συνεχίσει.

Γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο. Από το 1995 έως το 1997 φοίτησε στο Art institute of Pittsburgh, στον τομέα Computer animation και Multimedia. To 2001 αποφοίτησε από το τμήμα Ζωγραφικής και γλυπτικής του School of the Museum of Fine Arts του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστόνη. Από το 2000 μελέτησε την Ιαπωνική Τέχνη και Κουλτούρα στο Ινστιτούτο Τεχνών του Kaji Aso. Ως φωτογράφος, εργάστηκε στον τοπικό τύπο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο προσωπικό του φωτογραφικό στούντιο στο Ηράκλειο, όπου κυρίως ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πορτρέτο. Από το 2010 έως και το 2012 έζησε στη Σαγκάη.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 18/7/14 στις 11:00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.

Ως φίλοι, και συνάδελφοι του πατέρα του Κώστα,αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί του τούτες τις δύσκολες ώρες και το ιδιαίτερα βαρύ πένθος του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Κώστας Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook