Ο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων. Όπως τονίζει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του  "Η ιδέα είναι απλή! Να μαζευτούμε μία παρέα ανθρώπων με ή χωρίς εμπειρία στο τρέξιμο. Στόχος είναι να φέρουμε κόσμο που δεν ασχολείται με κάποιο είδος άθλησης να γνωρίσει τον κόσμο του τρεξίματος! Επιπλέον να δημιουργήσουμε την ευκαιρία ώστε για μία μέρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα! Τα έσοδα θα είναι από... τις συμμετοχές και από τις χορηγίες που θα μαζέψουμε από τοπικές επιχειρήσεις. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» που στηρίζει παιδιά και ενήλικες με καρκίνο."

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων. Αφετηρία θα είναι η Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και οι δρομείς μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ακρωτηρίου θα φτάσουν στους τάφους των Βενιζέλων, απ' όπου και θα επιστρέψουν -ακολουθώντας την ίδια διαδρομή στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς όπου θα τερματίσουν, έχοντας διανύσει περίπου 10χλμ. Χανιώτες αθλητές θα τρέξουν με τα χρώματα του «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» και σκοπό την προβολή του αλλά και την ενίσχυση των σκοπών και των προγραμμάτων του!!!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, καθημερινά 9:00-14:00, με τα γραφεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2821079650 και στο 6942246392 (Μανος).