Ο Αχιλλέας Πατσαρίκας μετά από χρόνια παρουσίας στην Κορωνίδα, με ένα μεγάλο διάλειμμα για σπουδές και μπάλα στη Θεσσαλονίκη, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα Χανιά για λογαριασμό άλλης ομάδας.
Ο 28χρονος επιθετικός (αριστερά στη φωτ.), που έπαιξε σε Μακεδονικό Νεάπολης, Βορρά Αμπελοκήπων και Ακρίτα Συκεών το διάστημα της παρουσίας του στη συμπρωτεύουσα, ανακοινώθηκε από τον Α.Ο. Κεραμειά.
Σε νεαρή ηλικία ήταν από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς στα Χανιά, με συμμετοχή σε προπονήσεις και φιλικά της Εθνικής Παίδων, αλλά και με ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης να ασχολούνται τότε με την περίπτωσή του.
Τη σεζόν 2003-04 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α\’ ΕΠΣΧ με 22 γκολ.
Πριν συμφωνήσει με τα Κεραμειά είχε συζητήσεις και με άλλες ομάδες, όπως Πανακρωτηριακός και Ηρακλής Νεροκούρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Πατσαρίκα.
Ο 28χρονος επθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Κορωνίδα και πιο πριν σε ομάδες από τη Μακεδονία (Μακεδονικό Νεαπόλεως, Βορρά Αμπελοκήπων και στον Ακρίτα Συκεών).
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο. Κεραμειά Αχιλλέα!»

Παράλληλα ο ΑΟΚ εξέδωσε και δύο ανακοινώσεις:

Ευχαριστήριο για την εκδήλωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους όσοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (14/7) στο Κατωχώρι.
Θεωρούμε ως το λιγότερο, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης,
Κοτόπουλα Ντερέ Κατσιγαράκης
Τυροκομικά Προϊόντα Κεραμειών Χονδράκης
Επιγραφές “Ιδέα” Καλαφάτης
Εμπόριο Οπωροκηπευτικών Καπνισάκης-Μπουλιτσάκης
Αναψυκτικά Καστρινάκης-Μαρμαριτσάκης
Εμπόριο Κρεάτων Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε.
Εμπόριο Κρεάτων “Φάρμα Αντωνάκη”
Νέα Τηλεόραση Κρήτης
αλλά και στους δωροθέτες μας στην κλήρωση και λαχειοφόρο αγορά που κάναμε, όπως και το Νίκο Ζωϊδάκη με το συγκρότημά του για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισε.
Τον απλό κόσμο των Κεραμειών που αγκάλιασε την ομάδα και την προσπάθεια που καταβάλλουμε, καθώς και τα μέλη των Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων Κατωχωρίου, Κάμπων και Δρακώνας που έδωσαν το παρόν.
Επιπρόσθετα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου και ειδικά τον πρόεδρο Νικήτα Μαρμαριτσάκη για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερα δε τους καταστηματάρχες της περιοχής κ..κ. Χρήστο Τσουπάκη και Γιάννη Πατεράκη, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας, κλείνοντας τα καταστήματά τους, ώστε οι πελάτες τους να ενισχύσουν την ομάδα μας.»

“Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά, με αφορμή φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί διαταραχής των σχέσεων μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και αποχωρήσεων, αλλά και περί αθέμιττων πρακτικών που ακολουθούνται στο κομμάτι των μεταγραφών, απαντά πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ποτέ και τίποτα δεν πρόκειται να το διαταράξει.
Επειδή λοιπόν έγινε λόγος για αποχώρηση από το Δ.Σ. του υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων κ. Παντελή Γιαΐτση, δηλώνονται από τον ίδιο τα εξής:
“Στήριξα, στηρίζω και θα στηρίζω όσο και όπως μπορώ την προσπάθεια που καταβάλλουν, τόσο προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Μπουρμπάκης, όσο και ο αντιπρόεδρος Πέτρος Χατζησταύρος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, από ανιδιοτελή και μόνο αγάπη για τα Κεραμειά. Όλα τα άλλα αποτελούν ψεύδη και φαντασιώσεις ορισμένων, πιθανώς συγκεκριμένων, κύκλων”.
Παρακαλούμε τους “κυρίους” που φροντίζουν να βάλλεται ο Α.Ο. Κεραμειά καθοιονδήποτε τρόπο να σωπάσουν, γιατί, όπως λέει και ο λαός… “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook