Ύστερα από την αναπληρώτρια διοικήτρια του μαιευτηρίου Έλενα με τους πλαστούς τίτλους σπουδών και τον διευθυντή του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου της Σκύρου που δεν είχε πτυχίο ιατρικής, μία ακόμα περίπτωση δημόσιου λειτουργού στο χώρο της υγείας δίχως τα απαραίτητα προσόντα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για εκτελωνιστή που φέρεται να εκμεταλλεύτηκε αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών συγγενούς του με το ίδιο ονοματεπώνυμο προκειμένου να διοριστεί διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο των Γρεβενών.

«Οι διοικητικές του συμπεριφορές ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτες. Είχε πλήρη άγνοια των πραγμάτων, πλήρη άγνοια της διοίκησης ενός νοσοκομείου.» σημείωσε ο Ν. Μασμανίδης, γιατρός του νοσοκομείου Γρεβενών.

Ο εκτελωνιστής είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ο διορισμός του ανακλήθηκε από τον υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η παθογένεια των τυπικών του προσόντων.

Ο ίδιος πάντως ο πρώην διοικητής επιμένει πως έχει δώσει εξηγήσεις για το θέμα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας και δηλώνει σίγουρος για τη δικαίωση του απ΄τη δικαιοσύνη.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook