Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, και της ίδιας κατηγορίας αλλά και της Α\’ ΕΠΣΧ, ο Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης θα παραμείνει πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον \”Κόμπο\”, που δηλώνει αποφασισμένος φέτος να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που δεν έγινε πέρσι λόγω του ότι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.
Η ανακοίνωση:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Κομπογεννητάκη, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος.»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Πέρσι υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία και δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα ήθελα την ομάδα, αλλά φέτος είμαι αποφασισμένος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, τους οποίους και ευχαριστώ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του τόπου μου. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση και τους προπονητές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook