Μια… ντουζίνα αυτοκίνητα διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα ένας 43χρονος με πλούσιο παρελθόν στις κλοπές στην πόλη της Δράμας, αλλά η τελευταία του απόπειρα ήταν και η μοιραία αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Ο δράστης δεν χρειαζόταν πολλή ώρα για να σπάζει τα τζάμια και να αρπάζει ό,τι πολύτιμο έβρισκε μέσα στα αυτοκίνητα. Όταν έκανε το ίδιο στο δωδέκατο από αυτά, ο ιδιοκτήτης άκουσε τον κρότο και τον καταδίωξε ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία που, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, κατάφερε να τον συλλάβει.
Η προανάκριση που ακολούθησε διακόπηκε αρκετές φορές από τα τηλεφωνήματα ιδιοκτητών που βρήκαν σπασμένα τα αυτοκίνητά τους και το κατήγγειλαν. Ο 43χρονος ομολόγησε μια προς μια τις κλοπές και το μεγαλύτερο μέρος από τα συνολικά 217 ευρώ, 12 λέβα Βουλγαρίας, δέκα ρούβλια Ρωσίας, ένα κινητό, τρεις κάρτες ανάληψης χρημάτων, ένα βραχιόλι και διάφορα έγγραφα που είχε κλέψει, βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στα θύματα! 
Ο σεσημασμένος κακοποιός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας που του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook