Βρήκε έναν δικό του τρόπο για να προσπαθήσει να γίνει διάσημος και μάλιστα ο πλέον διάσημος στον κόσμο. Άλλοι χρησιμοποιούν τις ικανότητες ή τα ταλέντα τους, άλλοι πάλι κάνουν… τατουάζ. Ένας νεαρός Καναδός κάλυψε με αυτά ολόκληρο το πρόσωπο του, αλλά και τον λαιμό του, πιστεύοντας πως… θα πιάσει.

Η αλήθεια είναι ότι η είδηση αρχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους απ’ ότι θα περίμενε ο Βιν Λος. Ο νεαρός από το Μόντρεαλ που εργάζεται ως μοντέλο μάλλον έχει ως μότο το ότι και «η κακή δημοσιότητα, είναι δημοσιότητα», διότι το… επίτευγμα του δεν σχολιάζεται με κολακευτικά λόγια. 

Έχοντας «χτυπήσει» 24 τατουάζ μόνο στο πρόσωπο του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τον λαιμό του και στη συνέχεια άρχισε να περνά και σε σημεία του σώματος, όπως τα χέρια, το στομάχι, αλλά και το στήθος. Μάλιστα, στο στέρνο του έχει προσθέσει με το ειδικό μελάνι και ψεύτικες τρίχες. Πάντως, επειδή κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι δεν είναι αληθινά και τα 24 τατουάζ στο πρόσωπο, εκείνος τα έτριψε με πανί και νερό –όπως φαίνεται στο βίντεο- για να αποδείξει το αντίθετο. 

Από εκεί και πέρα, οι λέξεις που είναι γραμμένες πάνω του, δείχνουν την απελπισμένη κραυγή του για δημοσιότητα και φήμη. «Φωνάξτε το όνομα μου», «ο πιο διάσημος» και διάφορα άλλα είναι γραμμένα πάνω του, όπως μπορείτε να δείτε. Όπως σχολίασε ο ίδιος στο Vice «οι συγκεκριμένες λέξεις δε σημαίνουν τίποτα για ‘μένα. Μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι έχω λάθος αξίες στη ζωή μου, αλλά τα τατουάζ αυτά δεν είναι μόνο για ‘μένα. Θέλω να γίνω μια εικόνα που θα κοιτάζει ο κόσμος». Ότι τον κοιτάζει ο κόσμος, αυτό είναι σίγουρο, το θέμα είναι για ποιους λόγους το κάνει ο καθένας. 

\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook