Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, που οδηγούσε το αυτοκίνητο στη Χαλκίδα.

Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 16 Ιουλίου, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος, μαζί με τον πατέρα του, επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία

Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του, ενώ όπως είναι λογικό ακολούθησαν δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε και η πόλη της Χαλκίδας βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Ο 22χρονος φοιτητής σπούδαζε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό, ενώ η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, μέσα σε πλήθος κόσμου που τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία και συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του.

eviazoom.blogspot.gr