Κοντά στο μεγάλο άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Πλατανιά είχε βρεθεί ο Χρήστος Βουρβαχάκης, αλλά η φυγή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον ΠΑΟΚ του στέρησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στη Super League.
Επί ημερών του Μακεδόνα τεχνικού ο πρώην αρχηγός του ΑΟΧ είχε πείσει ότι μπορεί να έχει μια θέση στο ρόστερ των \”ερυθρόλευκων\” και αναμενόταν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Οι εξελίξεις όμως στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά επηρέασαν και τη μετακίνηση του \”Βούρβα\”, που έπρεπε να υποβληθεί σε νέα δοκιμασία για να πείσει και το νέο τεχνικό επιτελείο, διαδικασία στην οποία δεν ήθελε να συμμετάσχει. 
Κερδισμένη από αυτή την υπόθεση βγήκε η Επισκοπή, που κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό της τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αμυντικός μέσος.
Ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε χαρούμενος που παρέμεινε κάτοικος Ρεθύμνου.
Η ανακοίνωση:
«Ο Χρήστος Βουρβαχάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Επισκοπής μας και την ερχόμενη σεζόν! Ο 25χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνίζεται και στην θέση του αμυντικού χαφ, συμφώνησε σε όλα σήμερα το μεσημέρι και θα βρίσκεται κανονικά, αυτή τη Δευτέρα (21/7) στο γήπεδο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\” στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας…
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει σχετικά: 
\”Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Βουρβαχάκη για έναν χρόνο\”.

Χρήστος Βουρβαχάκης: \”Μου είχαν φερθεί καλά στην Επισκοπή\”

Δηλώσες όμως έκανε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος, δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την όλη εξέλιξη των συνομλιών. Ο νεαρός Χανιώτης είχε να πει:\”Από πέρυσι οι άνθρωποι της Επισκοπής και το προπονητικό τιμ, μού είχαν φερθεί καλά. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον σύλλογο κι ελπίζω να βοηθήσω στους νέους στόχους που θα ορίσει η ομαδα μου ούτως ώστε, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, να τους πραγματοποιήσουμε\”.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook