Κάλεσμα στους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων και μελιού απευθύνει η Περιφέρεια Κρήτης οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εξαγωγών, σημειώνοντας οτι είναι ζωηρό το ενδιαφέρον , από τη Βραζιλία, για τα ελληνικά προϊόντα ζωικής παραγωγής και συγκεκριμένα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το μέλι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας,  οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί πρέπει να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία τους και τον κωδικό έγκρισης ή αριθμό καταχώρησης τους, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας ή των Περιφερειακών Ενοτήτων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  ΑΜΕΣΑ, μέχρι και αύριο 27 Μαΐου 2011 στο fax: 2810-221637 (Δ/νση Κτηνιατρικής αρμόδιος ο προϊστάμενος κ. Ζ. Σωμαράς) ή στο email: [email protected] (υπόψιν Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας & Κοινωνικής Πολιτικής κας Θεανώς Βρέντζου-Σκορδαλάκη).

Θα ακολουθήσει επιθεώρηση των αρμόδιων αρχών της Βραζιλίας στις εγκαταστάσεις των ενδιαφερόμενων παραγωγών προκειμένου να ξεκινήσει η εξαγωγική διαδικασία.