Ένα γκολ του Μανώλη Μυλωνάκη στην εκπνοή της αναμέτρησης χάρισε τη νίκη στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών και μαζί το… εισιτήριο για την 6άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.
Ο Χανιώτης αθλητής της Βουλιαγμένης αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού είχε φροντίσει να φέρει το ματς στα ίσα 0.28\’\’ πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τη Ρουμανία!

\"\"

\"\"

Η Ρουμανία προηγήθηκε 2.38\’ πριν το τέλος με 9-8, για να ισοφαρίσει σε 9-9 ο Μυλωνάκης (0.28\’\’) και να διαμορφώσει το τελικό 9-10 με γκολ στα 2\’\’ πριν το φινάλε!
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Στοϊνέσκου, Ράντου 2, Νεγκρεάν, Ντιακόνου 4, Κρέτου 1, Μπουσίλα, Ματέι Γκούιμαν 1, Τσιοβεάνου, Γκοάντα, Γκιόργκε, Γκίμπαν, Ποποβίτσιου 1,Ντραγκουσίν
ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης Ι. 1, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος

Διαιτητές: Μαρκ Κογκάνοφ (Αζερμπαϊτζάν) – Μπάλας Φέκετε (Ουγγαρία)

Τη Δευτέρα (21/07, 20:00) η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η α\’ φάση για τον Α\’ Όμιλο.

Μυλωνάκης: \”Κερδίσαμε χάρη στο πάθος μας\”

\"\"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στη Ρουμανία:

«Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν κύλησε καλά για εμάς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αρχικά αιφνιδιαστήκαμε. Ευτυχώς όμως, αυτό ήταν στην αρχή. Το γρήγορο 3-0 υπέρ τους μας πείσμωσε και καταφέραμε γρήγορα να ισορροπήσουμε. Το παιχνίδι το κερδίσαμε χάρη στο πάθος μας. Το θέλαμε πολύ και καταφέραμε να φτάσουμε στον πρώτο στόχο, που ήταν  η πρόκριση στην εξάδα».

Για το ματς που ακολουθεί με Ιταλία:

«Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία, μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο, την οποία θα κατακτήσουμε με νίκη. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στα χιαστί. Από δω και πέρα διεκδικούμε ότι καλύτερο, σε σχέση και με την περσινή μας θέση».

Flashnews.gr

Τελ. ενημέρωση 18:46

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook