Ο Μπράνα Ίλιτς αποδείχθηκε ακόμη μια φορά \”δήμιος\” του Πλατανιά, έστω κι αν αυτό έγινε σε φιλικό παιχνίδι.
Στο πρώτο ματς προετοιμασίας τους οι \”ερυθρόλευκοι\” ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη, στο γήπεδο Avaris, στο Καρπενήσι.
Ο αγώνας δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τον φετινό Πλατανιά, αφού αναμένονται ακόμα αρκετές προσθήκες στο ρόστερ. Πάντως ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε τη δυνατότητα να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα.
Ο Ίλιτς με δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 25\’ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, με τη Χανιώτικη ομάδα να βελτιώνει στη συνέχεια την εικόνα της αλλά να μην μπορεί να μειώσει το σκορ, αφού το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Μενδρινού, στην πιο καλή στιγμή για τον Πλατανιά.
Οι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Λάμπρος Κολοκώτσιος και Στέλιος Σώμαλης αποτέλεσαν την διαιτητική τριάδα από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Με τον ΠΑΣ δοκιμάστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Κωνσταντίνος Πρωτογεράκης, που είχε παραχωρηθεί πέρσι στον ΠΟΑ και μάλιστα είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με τον Γάλλο γκολκίπερ Μπρασιλιανό κάτω από την εστία, ενώ στο αρχικό σχήμα ήταν ο Βρετανός Νόρτι, που συνεχίζει να δοκιμάζεται. 

Αναλυτικά: 

Πλατανιάς Μπρασιλιανό, Αποστολόπουλος, Δημήτρης, Νόρτι, Ζαραδούκας, Σούκιας, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μπεριάν, Τόρες (α\’ ημίχρονο)

Κοκκαλάς, Δημήτρης (60′ Χαλκιαδάκης), Αγκιλέρα (60′ Ντεντάκης), Νέπλιακ, Ζουμπουλάκης, Σέχου, Φιγκέιρα, Τσοντάκης, Μενδρινός, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (80′ Τσικουδάκης) (β\’ ημίχρονο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook