O Ντάνιελ Φερνάντες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό. Η ΠΑΕ Πανθρακικός γνωστοποίησε με ανακοίνωση της την συμφωνία με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, το Σάββατο (19/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντες (Daniel Fernandes).

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Ντάνιελ Φερνάντες γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1983 και η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Βανκούβερ Ολύμπικ του Καναδά. Το 2000 ήρθε στην Ευρώπη και ξεκίνησε να υπερασπίζεται τις εστίες της Porto και της Celta από την οποία αποχώρησε το 2004.Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2004 όταν και φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ στον οποίο έμεινε έως το 2008 έχοντας συνολικά 89 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στην Γερμανική Bochum. Στην Bundesliga πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και αργότερα Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό. Το 2011 έπαιξε στην Ρουμάνικη CFR Cluj και τον Ιανουάριο του 2012 υπέγραψε στην Ολλανδική Twente. Τελευταία ομάδα υπήρξε ο ΟΦΗ με τον οποία συμμετείχε σε 21 παιχνίδια».

Επίσης ο Ντάνιελ Φερνάντες με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Θα ήθελα να πω σε όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ ότι πραγματικά απόλαυσα που αγωνίστηκα στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν και σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας και την αγάπη σας. Είμαι πραγματικά λυπημένος που ο μάνατζέρ μου δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ και αυτή την χρονιά, αλλά θα ήθελα να σας ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Η τελευταία αγωνιστική περίοδος ήταν μια μεγάλη «μάχη» μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή μας Ρικάρντο Σα Πίντο και το τεχνικό τιμ, οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί. Είμαι εκστασιασμένος με τη νέα μου περιπέτεια σε έναν υποσχόμενο σύλλογο και πραγματικά χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Ελλάδα. Σας αγαπώ όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook