Την απόκτηση του Μάριου Μαυρουδή ανακοίνωσε ο Κισσαμικός.
Ο 26χρονος επιθετικός αγωνιζόταν πέρσι στην Προοδευτική των πολλών προβλημάτων και μάλιστα είχε πετύχει ένα πανέμορφο γκολ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Μάλεμε, όπου η Χανιώτικη ομάδα είχε κερδίσει με 2-1.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και είχε ξεχωρίσει σε νεαρή ηλικία στον Ολυμπιακό, όπου είχε συμπαίκτη -μεταξύ άλλων- τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Κώστα Μενδρινό. 

\"\"

(4ος από αριστερά στους όρθιος ο Μαυρουδής, 2ος ο Μενδρινός-από ματς των Νέων του Ολυμπιακού στο \”Χαριλάου\” με τον Άρη-αρχηγός ο πρώην μέρος του ΟΦΗ Κατσικογιάννης)
Ενδεικτικό του ταλέντου του τότε οι συμμετοχές του σε Εθνική Παίδων και Νέων. Στην Εθνική Νέων είχε συμπαίκτες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Γιώργο Τζαβέλλα, Γρηγόρη Μάκο, Βασίλη Πλιάτσικα κ.α., ενώ την ίδια περίοδο είχε κληθεί στην Εθνική Νέων και ο πρώην αρχηγός του Κισσαμικού Ανδρέας Χατζηλιόντας. 
Παρακάτω σας παραθέτουμε μία κλήση στην Εθνική Νέων με πολλά γνωστά ονόματα για φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο (2005):
Γιώργος Αλιχανίδης (Ηρακλής), Χρήστος Αραβίδης (Ακράτητος), Μάρκος Βελλίδης (Παναθηναϊκός), Μάρκος Γκιάτας (Εργοτέλης), Δημήτρης Θανόπουλος (Ολυμπιακός), Αγγελος Κομβολίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουτρουμάνος (ΑΕΚ), Γρηγόρης Μάκος (Πανιώνιος), Στέργιος Μαρίνος (Ατρόμητος), Μάριος Μαυρουδής (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπούρμπος (Νέοι Ρότσα), Νίκος Νέκος (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Οικονόμου (Ιωνικός), Θανάσης Παπαγεωργίου (Ατρόμητος), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ΑΕΚ), Βασίλης Πλιάτσικας (ΑΕΚ), Γιάννης Σιδεράκης (Ολυμπιακός), Στέφανος Σιόντης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σωτηρίου (Πανιώνιος), Γιώργος Τζαβέλλας (Τερψιθέα), Νίκος Μπερνιδάκης (Φαένσα), Ανδρέας Χατζηλιόντας (Λάρισα), Κώστας Κασναφέρης (Αναγέννηση Αρτας).
Στον Ολυμπιακό συμμετείχε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα… προβλήματα ξεκίνησαν γι\’ αυτόν με τον ερχομό του Τροντ Σόλιντ. Το 2007 ήρθε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη.
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μαυρουδή, ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν διεθνής με την Εθνική Νέων. »

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 29 Μαρτίου 1988
Θέση: Επιθετικός 
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, κάνοντας προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα επί τεχνικής ηγεσίας Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και Τροντ Σόλιντ. Το διάστημα εκείνο αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Το 2007 αποχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό τον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Κεραυνό Κερατέας, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Αίαντα Ταύρου και Προοδευτική. Με τους «βυσσινί» μάλιστα είχε πετύχει εις βάρος της ομάδας μας ένα πανέμορφο γκολ, στη νίκη του Κισσαμικού με 2-1, στο γήπεδο Μάλεμε, για τον α’ γύρο του περσινού πρωταθλήματος.
2006-2007 Ολυμπιακός (Κ20)
2007-2008 Εργοτέλης (Super League)
2008-2009 Καβάλα (Β’ Εθνική) 2 συμμετοχές
2009-2010 (α’) Καβάλα (Super League)
2009-2010 (β’) Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική) 18 συμμετοχές-1 γκολ
2010-2011 Κεραυνός Κερατέας (Football League 2) 3 συμμετοχές
(Κύπελλο Ελλάδας) 1 συμμετοχή
2011-2012 Ολυμπιάδα Κερατσινίου (Δ’ Εθνική)
2012-2013 Αίας Ταύρου (Δ’ Εθνική)
2013-2014 Προοδευτική (Γ’ Εθνική) 11 συμμετοχές-1 γκολ 
(Κύπελλο Γ’ Εθνικής) 1 συμμετοχή-1 γκολ
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Ροκάκη και τον προπονητή κ. Μπαξεβάνο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα στον Κισσαμικό. Έχει κρατηθεί ένας κορμός από την περσινή περίοδο, που είναι βασικό για μία ομάδα και έχουμε έρθει κάποια παιδιά να ενσωματωθούμε γρήγορα για να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Στόχος της ομάδας είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω πρώτα την ομάδα, για να βοηθήσω και τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook