Το ΙΝΚΑ συνεχίζει τις κινήσεις του για την περαιτέρω ενίσχυσή του, για την παρθενική του συμμετοχή στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Γουνάκη στην Παλαιόχωρα η θέση του βασικού τερματοφύλακα έμεινε κενή και οι ιθύνοντες της ομάδας φρόντισαν να την καλύψουν με ένα από τους πιο ικανούς και έμπειρους -παρά το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 27 του χρόνια (γενν. 7 Σεπτεμβρίου 1987)- τερματοφύλακες που υπάρχουν στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων.
Ο Δημήτρης Βροντάκης -σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr– αποχωρίζεται τον αγαπημένο του Άρη Σούδας, του οποίου ήταν και αρχηγός στην περσινή πολύ καλή σεζόν, για να υπερασπιστεί την εστία των \”νεοφώτιστων\”. 
Αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας του λιμανιού και μετά το \”ψήσιμο\” σε νεαρή ηλικία στον \”γείτονα\” Ποσειδώνα Τσικαλαριών φρόντισε από νωρίς να δείξει το ταλέντο του έχοντας πολλές \”γεμάτες\” σεζόν στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Χ. με τον Άρη. Τον Ιανουάριο του 2013 \”μετακόμισε\” στα Κεραμειά, τα οποία βοήθησε να παραμείνουν στην κατηγορία. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους δοκιμάστηκε στον Κισσαμικό και βρέθηκε μία… ανάσα από το άλμα στην καριέρα του, μετά από εξαιρετική εμφάνιση που είχε κάνει στο εκτός έδρας φιλικό με την Επισκοπή. Τελικά δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική και έτσι επέστρεψε στην ομάδα της Σούδας, κάνοντας ακόμα μία \”γεμάτη\” και πολύ καλή σεζόν στην Α\’ Κατηγορία.
Υπήρξε στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Χ., αλλά και της Μικτής Ερασιτεχνών που συγκροτήθηκε τη σεζόν 2013-14.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook