Το πρόβλημα της αφυδάτωσης παρατηρείται σε πολλές γυναίκες. Ιδίως το καλοκαίρι, θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ, ότι το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο.

Μην ανησυχείς καθόλου! Σου έχουμε τα 6 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να λύσεις το πρόβλημα και να ξεδιψάσεις το δέρμα σου.

1-Προτίμησε ενυδατικές κρέμες με ζωϊκά έλαια, όπως μουρουνέλαιο, κερί μέλισσας και το άσπρο της φάλαινας. Τα συγκεκριμένα στοιχεία ενυδατώνουν χωρίς να εμποδίζουν την κυτταρική αναπνοή και δεν αποφράσσουν τους πόρους.

2-Απόφυγε έλαια όπως η βαζελίνη, η παραφίνη καθώς και τα έλαια σιλικόνης. Με τη χρήση τους συνήθως προκαλείται σμηγματόρροια.

3-Χρησιμποίησε τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα. Φρόντισε να μη χρησιμοποιείς σαπούνια που δεν είναι ειδκά για την επιδερμίδα του προσώπου σου. Τα κοινά σαπούνια ξηραίνουν και διαταράσσουν το PH της επιδερμίδας. Να θυμάσαι ότι το PH της επιδερμίδας σου είναι όξινο, 5,5. Το σαπόυνι που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι προσαρμοσμένο σε αυτό.

4-Κάνε μία φορά την εβδομάδα ένα απλό scrub στην επιδερμίδα σου, για 3 λεπτά. Οι κόκκοι του xcrab αφαρούν τα νεκρά κύτταρα και αυξάνουν τη διεισδυτικότητα των ενυδατικών προϊόντων. Φρόντισε τά το scrub να απλώνεις μια ενυδατική μάσκα προσώπου.

5-Ως πιο δραστική θεραπεία χρησιμοποίησε συμπληρωματικά, κάτω παό την 24ωρη κρέμα σου, ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ.

6-Όλες οι ενυδατικές θεραπείες με καλλυντικά προϊόντα πρέπει να διαρκούν τουλάχιστον 30 μέρες, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν στην επιδερμίδα. Ο συνδυασμός τηςθεραπείας στο σπίτι με μιθα εξειδικευμένη θεραπεία ενυδάτωσης σε ινστιτούτο αισθητικής θα επιφέρει γρηγορότερα αποτελέσματα.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook